Έγκλημα Στα Γλυκά Νερά: Το κρυφό ημερολόγιο της Καρολάιν – Αποκαλούσε τον Μπάμπη “επικίνδυνο παλι@π@στη”

Δημοφιλή

Το κρυφό ημερολόγιο της Καρολάιν φέρνει στο φως η Daily Mail σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Το δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι η Καρολάιν ζούσε έναν εφιάλτη στο πλευρό του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και έψαχνε τρόπο να ξεφύγει. Η Daily Mail ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια της το κρυφό ημερολόγιο της 20χρονης Καρολάιν. Είναι γεμάτο με κωδικοποιημένα μηνύματα και αρχικά λέξεων.

Το ημερολόγιο βρέθηκε κρυμμένο κάτω από μια στοίβα κουτιών παπουτσιών και η αστυνομία, σύμφωνα με τους ρεπόρτερ, θεωρεί ότι το έκρυβε από το σύζυγό της.

Η Καρολάιν έγραφε με στυλό διαφορετικού χρώματος και διάφορες κωδικές ονομασίες και συντομογραφίες.

Αυτοκτονία Δογιάκη: Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση ως ΕΓΚΛΗΜΑ

«Είναι επικίνδυνος τύπος, μ@λ@κ@ς”

Αυτά ακριβώς ήταν τα λόγια της στο «ημερολόγιο της απόγνωσης» όπως ακριβώς το χαρακτηρίζει η DailyMail.

Η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τα γράμματα «DG» (Dangerous Guy»), για να περιγράψει ως «επικίνδυνο τύπο» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Σύμφωνα και με το instanews.gr, συχνή είναι και η χρήση του γράμματος «Μ», με τις αστυνομικές πηγές να εκτιμούν πως πρόκειται για σύντομη γραφή της λέξης «μ@λ@κ@ς». Η συντομογραφία ΜΑΜ, ερμηνεύεται από αυτούς ως  «ο μ@λ@κ@ς  ο άvτρας μου». Σε άλλο σημείο εμφανίζονται τα γράμματα ΧΧ που μπορεί να αναφέρονται στο “ξύλο”.

Τέλος, η Κάρολαϊν φέρεται να χρησιμοποιούσε τη συντομογραφία PP, για να αναφερθεί στον σύζυγό της ως «ΡaIi0 Ρoustis» όπως χαρακτηριστικά γράφει το δημοσίευμα.

Τι απαντά ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μιλώντας στο Νίκο Μάνεση, ότι δεν έχει καμία γνώση για αυτό το ημερολόγιο. Το λεγόμενο “κρυφό” ημερολόγιο δεν αποτελεί μέρος της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί εις βάρος του πιλότου.

- Advertisement -

More articles

Παραλλαγή Λάμδα: Αυτή είναι η επόμενη μετάλλαξη του κορονοϊού που εξετάζουν οι επιστήμονες

Η Λάμδα, η τελευταία παραλλαγή του κορονοϊού που έχει τραβήξει την προσοχή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και η οποία ανησυχεί τις υγειονομικές αρχές...

“Ιανός”: Σε ποσοστό 55% θα καλυφθούν οι ζημιές

Στο 55% της ζημιάς που έχει εκτιμηθεί, θα φτάσει το ποσοστό κάλυψης από τις ζημιές που προκάλεσε στο πέρασμά του ο "Ιανός". Αυτό αποφασίστηκε...

Χίος: Εκτός ελέγχου η φωτιά – Εκκενώνονται οικισμοί

Χίος: Εκτός ελέγχου φαίνεται πως μαίνεται η φωτιά στη Χίο από το πρωί της Πέμπτης 8 Ιουλίου. Προληπτικά εκκενώνονται και οικισμοί. Πώς ξεκίνησε η...
- Advertisement -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ