εγκλημα στα γλυκα νερα, δηλωσεις πιλοτου
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σοκαριστική η πρώτη δήλωση του συζύγου μετά τη σύλληψη
in ,

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σοκαριστική η πρώτη δήλωση του συζύγου μετά τη σύλληψη

Στη ΓΑΔΑ στη γυναικεία πτέρυγα κρατείται για δεύτερη μέρα ο 32χρονος πιλότος που κατηγορείται για το φόνο της 20χρονης συζύγου του.

Σήμερα το μεσημέρι, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, είχε την πρώτη συνάντηση με το δικηγόρο του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη. Η συνάντηση έγινε για να καθοριστεί η υπερασπιστική γραμμή αλλά και όσα θα υποστηρίξει στην απολογία του ο πιλότος.

Μέσω του δικηγόρου του, έκανε και την πρώτη του δήλωση μετά τη σύλληψή του στο protothema.gr: «Η μέριμνά μου ειναι για το παιδί μας, τη Λυδία. Να είναι καλά στις οικογένειες μου. (σ.σ: εννοώντας την οικογένεια του και την οικογένεια της συζύγου του). Είμαι συντετριμένος και ό,τι έκανα, το έκανα με γνώμονα το παιδί μου».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το συμβάν στην κηδεία που προβλημάτισε

Η τοπική κοινωνία της Αλοννήσου παραμένει συγκλονισμένη μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για το δολοφόνο. Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που είχαν υποψιαστεί κάτι. Όπως αποκάλυψε φίλος της οικογένειας, σε πολλούς έκανε εντύπωση η συμπεριφορά του συζύγου στην κηδεία. Ούτε για μια στιγμή δεν πλησίασε ούτε στα δύο μέτρα το φέρετρο της γυναίκας του για να την αποχαιρετήσει.

Written by StoKarfi Newsroom

windows 10, windows 10 απόσυρση

ΤΕΛΟΣ τα Windows 10: Πότε αποσύρονται

masterchef παυλος

Εξάρχεια: Συνελήφθη τοξικομανής με το χειρόγραφο βιβλίο συνταγών του Παύλου από το Masterchef