Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μετά την κηδεία, ο Μπάμπης έριχνε τα μπετά για το νέο σπίτι

Δημοφιλή

Οι αποκαλύψεις συνεχίζουν να έρχονται στο φως σχετικά με το Έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Φαίνεται πως τα στόματα ανοίγουν και όσα θα δούμε τις επόμενες μέρες θα μας εκπλήξουν.

Οι πληροφορίες διαδέχονται η μία την άλλη και απορεί κανείς πως όλα αυτά δεν είχαν υποψιάσει την αστυνομία και τις αρχές νωρίτερα. Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας, η μητέρα της Καρολάιν έδινε 1000 ευρώ το μήνα στην κόρη της για τα έξοδά της οικογένειας. Επίσης, ήταν αυτή που πλήρωσε το φέρετρο της κόρης της και τη μεταφορά του. Της το ζήτησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθώς δεν είχε τα χρήματα.

Βέβαια, όπως έγινε γνωστό από δημοσιεύματα, λίγο μετά την κηδεία της άτυχης Καρολάιν, ο 32χρονος πιλότος, ξεκίνησε το χτίσιμο του σπιτιού στο Πικέρμι. Μάλιστα, πήγε σε μια συνάντηση με την κατασκευαστική εταιρεία μαζί με τον πατέρα του, που είναι αρχιτέκτονας.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ξεκίνησε το χτίσιμο του σπιτιού μετά την κηδεία

Στη συνάντηση φαίνεται πως συζητήθηκαν τα τετραγωνικά, τα δωμάτια αλλά και η κατασκευή μιας πισίνας. Μάλιστα υπήρχε και κάποιο πρόβλημα στα χαρτιά για την ανέγερση και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήθελε να λυθεί το συντομότερο.

Στους γείτονες, που απορημένοι απορούσαν για το πώς μπορεί μετά τον θάνατο της 20χρονης να προχωρά σε κάτι τέτοιο, απαντούσε πως «έσφιγγε τα δόντια» γιατί το σπίτι αυτό ήταν «επιθυμία της Καρολάιν» σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

- Advertisement -

More articles

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Η μικρή Λυδία στα χέρια της μητέρας της Καρολάιν

Λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τρίτης, η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με τον αδερφό του βγήκαν από το σπίτι τους στην Αγία...

Έγκλημα Στα Γλυκά Νερά: Το κρυφό ημερολόγιο της Καρολάιν – Αποκαλούσε τον Μπάμπη “επικίνδυνο παλι@π@στη”

Το κρυφό ημερολόγιο της Καρολάιν φέρνει στο φως η Daily Mail σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Το δημοσίευμα...

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συνεπιμέλεια του βρέφους θα ζητήσει η οικογένεια του πιλότου

Συντετριμμένη η μητέρα της Κάρολαιν. Βασανιστικά περνούν οι τελευταίες ημέρες για τις οικογένειες του νεαρού ζευγαριού που καταστράφηκε ένα μοιραίο βράδυ του Μαΐου στα Γλυκά...
- Advertisement -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ