αυτοκτονια δογιακη, δογιακης
Αυτοκτονία Δογιάκη: Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση ως ΕΓΚΛΗΜΑ
in ,

Αυτοκτονία Δογιάκη: Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση ως ΕΓΚΛΗΜΑ

Φαίνεται πως η αυτοκτονία Δογιάκη προβληματίζει έντονα την Ελληνική Αστυνομία. Η ιατροδικαστική έκθεση μιλά για αυτοκτονία με δύο σφαίρες, αλλά η Αστυνομία το εξετάζει ως έγκλημα.

Αυτό αποκάλυψε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ο Μανώλης Σφακιανάκης, στενός φίλος της οικογένειας Δογιάκη. Δήλωσε ότι παρά το πόρισμα του ιατροδικαστή, η ΕΛΑΣ εξετάζει την υπόθεση του επιχειρηματία ως έγκλημα.

Ο Μανώλης Σφακιανάκης είπε συγκεκριμένα: “Η Αστυνομία και η Ασφάλεια Αττικής αυτή τη στιγμή που μιλάμε, διερευνά την υπόθεση θανάτου του Σταύρου Δογιάκη ως έγκλημα. Το γνωρίζω από πρώτη πηγή ότι η αστυνομία το διερευνά ως έγκλημα. Άρα αυτοί που πιστεύουν ότι είναι μια αυτοκτονία, ας το αφήσουνε πιο πέρα αυτό. Η αστυνομία κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει και όταν βγάλει επίσημο δελτίο ότι πρόκειται για αυτοκτονία, θα πειστώ και εγώ ο ίδιος. Αυτό που κάνει εντύπωση όμως είναι ένα. Πώς αυτός ο άνθρωπος μέσα σε πέντε μέρες άλλαξε χαρακτήρα, διάθεση, τα πάντα. Άρα το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι ένα. Γιατί τις τελευταίες 5 μέρες πριν τον θάνατό του άλλαξε η διάθεσή του;”

Written by StoKarfi Newsroom

εφαρμογη ξαπλωστρες

Κλείσε την ξαπλώστρα σου πριν πας στην παραλία με αυτές τις εφαρμογές

αγριες μελισσες, αγριες μελισσες λερος

Άγριες Μέλισσες: Η παραγωγή μεταφέρει τη Λέρο στο … Μαραθώνα