προνόμια εμβολιασμενων
Ερχονται τα προνόμια των εμβολιασμένων - Πότε και ποια θα είναι
in ,

Ερχονται τα προνόμια των εμβολιασμένων – Πότε και ποια θα είναι

Τα προνόμια των εμβολιασμένων είναι το θέμα που ανέφερε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ζητώντας να κάνουμε υπομονή ακόμα μια εβδομάδα.

Αναλυτικότερα, με την φράση «Λίγη υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα» ο πρωθυπουργός από τις Βρυξέλλες ουσιαστικά ανακοίνωσε τα προνόμια που θα λάβουν όσοι έχουν πλήρως εμβολιαστεί.

Μηχανογραφικό 2021: Ξεκίνησε η υποβολή – Διαδικασία και προθεσμίες

Πότε αναμένονται τα προνόμια για τους εμβολιασμένους

Ο Πρωθυπουργός δεν έδωσε συγκεκριμένο χρονικό διάγραμμα, ωστόσο δήλωσε ότι «…είναι βέβαιο ότι από τη στιγμή που έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο πια που με μεγάλη προθυμία αυτοί που θέλουν να εμβολιαστούν, εμβολιάζονται, είναι βέβαιον ότι πρέπει να σκεφτούμε πιο έξυπνα, πιο δημιουργικά πώς θα προσεγγίσουμε συμπολίτες μας οι οποίοι μπορεί να μην έχουν πάρει ακόμα αυτή την απόφαση»

Ηλίας Μόσιαλος: Η μετάλλαξη Δέλτα του κορονοϊού μεταδίδεται πιο εύκολα στους ανεμβολίαστους

Ποια θα είναι τα νέα μέτρα για τους εμβολιασμένους

Αυτό που έχει σχεδόν ανακοινωθεί είναι ότι από τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, όσοι έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις θα εξαιρούνται από τη διενέργεια self test.

Αναμένεται, δηλαδή, να εξαιρεθούν οι πλήρως εμβολιασμένοι εργαζόμενοι από την υποχρέωση διενέργειας self test σε χώρους εργασίας όπως και σε γυμναστήρια, 15 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.

H ελεύθερη πρόσβαση σε εσωτερικούς χώρους και αθλητικούς χώρους χωρίς μάσκα είναι ένα ακόμα από τα προνόμια που εξετάζονται. Εξετάζεται και η πιθανότητα με τη χρήση του ψηφιακού πιστοποιητικού να επιτρέπεται και η είσοδος σε συναυλίες ή εκδηλώσεις άνω των 1000 ατόμων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, στο τραπέζι υπάρχουν σκέψεις να δοθούν lifestyle κίνητρα στους νέους για να εμβολιαστούν. Σύμφωνα με πηγές του OPEN, αυτά τα κίνητρα θα μπορούν να είναι εισιτήρια για θεάματα ή αθλητικούς αγώνες, δώρα, συμμετοχή στις κληρώσεις, ακόμα και δωρεάν δεδομένα για κινητή τηλεφωνία (data).

Written by StoKarfi Newsroom

μηχανογραφικό, πανελλήνιες 2021

Μηχανογραφικό 2021: Ξεκίνησε η υποβολή – Διαδικασία και προθεσμίες

εφαρμογη ξαπλωστρες

Κλείσε την ξαπλώστρα σου πριν πας στην παραλία με αυτές τις εφαρμογές